Viure i conviureObrim el temps de tertúlia ja sabeu que de tant en tant ens agrada fixar la nostra mirada en algun col.lectiu concret o en algun projecte interessant per conèixe’l a fons.
L’any 1996 l’Obra social de l’aleshores Caixa de Catalunya posava en marxa el programa Viure i conviure impulsat per donar resposta a les necessitats, d’una banda a joves estudiants que buscaven allotjament assequible i d’una altra, a persones grans que volien companyia.
Fa unes setmanes es tancava la dissetena temporada d’aquest programa amb la participació de 123 convivències a tot Catalunya i una valoració excel.lent tant per part dels estudiants com de les persones grana. A uns els permet tranquil.litat i concentració en els estudis i un estalvi important pel que fa a despeses d’allotjament; per als altres gaudir de la companyia d’algú més jove.
Avui compartim tertúlia amb dues de les parelles que formen part d’aquesta gran família del Viure i conviure, un programa intergeneracional d’habitatge compartit impulsat per la Fundació Catalunya – La Pedrera.
Explican’s més coses de les dues parelles que son amb nosaltres. a la Mª Antònia i l’Arnau. També és amb nosaltres la Mercè i l’Amilcar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *