Subversió ve del llatí SUBVERTERE, trastocar, donar la volta. Un tema que precisament és el protagonista del cicle de debats
al voltant de la figura i l’obra de Pier Paolo Pasolini, que ha programat el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona concidint amb l’exposició PASOLINI-ROMA que li dediquen a aquest l’escriptor, poeta i director de cinema italià. Dilluns es va fer el primer del cicle de debats que tindran lloc el 25 de juny i l’1 i el 9 de juliol sota el títol “Encara podem ser subversius?”. Parlem de subversió amb la Gisela Llobet. Ella és professora de filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona i col.laboradora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.pasolini_cccb_banner


Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *