Foto_Nao_Albet_1A_David_Ruano_TNCEscoltem la música que fa feliç l’actor, dramaturg i director teatral Nao Albet considerat un dels enfants terribles del teatre català, juntament amb un altre actor, Marcel Borras amb qui estan presenten la seva darrera creació a la Sala Petita del TNC, dins del Projecte T6 de suport a la dramatúrgia contemporània que porta per títol: ‘Atraco, paliza y muerte en Agbanaspac’ on el què fan és jugar amb la idea d’anar més enllà de la narració ficcionada. Una obra que estarà en cartell només deu dies.
Nao Albet ens explica fins a quin punt és important la música en aquesta i totes les obres que escriu amb Borr
às, fins i tot en el procés en el mateix procés d’escriptura. També ens explica quins són els seus grups musicals predilectes.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *