vida al camp estudiAquesta tercera temporada del Maneres de viure hem incorporat un espai mensual amb la intenció de donar valor al diàleg pausat. Els“Diàlegs”, on hem parlat del sentit de les religions, del futur del periodisme, de literatura digital versus literatura de paper, de la parcialitat de la Justícia, de la creació artística, de les tradicions, i d’altres qüestions, amb veus autoritzades que han aportat llum als temes plantejats.
Avui afegim dos dialoguistes per conversar sobre un fenomen que creix dia a dia: la fugida de la ciutat al món rural. Joves urbans, la majoria, que reorienten la seva vida i la seva professió a la recerca d’una sortida econòmica a la crisi: arquitectes que fan de masover, universitaris que volen dedicar-se a l’agricultura ecològica o a la ramaderia, o simplement, joves de comarques que després d’acabar estudis a la ciutat, no ho veuen clar i, contra pronòstic, se’n tornen a l’explotació familiar. En parlem amb Francesc Boronat, president de Joves Agricultors de Catalunya i amb el pastor Eduard Balsells.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *