Aquests són alguns dels temes que tractem amb els tertulians ocasionals que ens acompanyen avui, que són:
l’Elisenda Pallàs, una dona que un bon dia va decidir canviar de vida: prové de l’agressiu món executiu. I la maternitat va fer que prengués una decisió radical però molt madurada: tirar-se de ple a la vida SLOW. Avui és una gran defensora d’aquest estil de vida. Perquè tot es pot fer a un altre ritme. També és amb nosaltres en Josep Mª Farrés, que viu la seva professió amb autèntica passió. Ell és educador social i sap molt bé el que vol dir retallar en aquest àmbit. Treballa al centre de dia, d’adolescents del Centre d’Higiene i Salut Mental de les Corts i també al centre educatiu de Can Llupià, el cautelar de menors que estan en espera de judici o que ja estan complint condemnes curtes. Completa la tertúlia d’avui en Toni Nogales, quijosep maria, elisenda i toni nogalesi s’ha passat mitja vida viatjant, principalment per Africa i l’orient Mitjà. Ha fet del seu hobby una professió que viu apassionadament.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *