Escoltem la música que fa feliç el poeta i traductor Francesc Parcerisas, flamant guanyador del Premi Llibreter, que convoca el Gremi de Llibreters de Catalunya des de fa 14 anys. Un guardó que distingeix novetats que han passat més o menys desapercebudes pel gran públic i a les que el gremi vol donar una segona vida a partir del reconeixement. Enguany, com dèiem, el premi ha distingit en les categories de Literatura Catalana i Altres Literatures el dietari de Francesc Parcerisas ‘La primavera a Pequín’ a més de la novel·la de l’autor canadenc Mordecai Richler ‘El cas d’en Barney Panofsky?. En català, tots dos llibres han estat editats per Quaderns Crema. Avui ens centrarem amb el poeta Francesc Parcerises i en la música que el fa feliç. Ens en parla, de la capacitat evocadora de la música, de música francesa i de la banda sonora que podria acompanyar la novel.la guanyadora del premi, “Primavera a Pequín. Un dietari”, que publica Quaderns Crema.parcerisas_TxemaSalvans

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *