“No sóc un traïdor ni un heroi. Sóc americà” diu Edward Snowden en una entrevista concedida a un diari de Hong Kong. Snowden, és el jove nordamericà, extreballador de la l’Agencia de Seguretat Nacional dels Estats Units que ha revel.lat el programa de vigilància massiva de comunicacions de la Casablanca, posant Barack Obama contra les cordes.
El passat 20 de maig Snowden va viatjar a Hong Kong i des d’allà va filtrar als diaris The Guardian i The Washington Post un extens i detallat programa de ciberespionatge. Per demostrar, diu, la hipocresia del govern dels Estats Units.
Un cas que torna a posar de relleu els grans dubtes relacionats amb la llibertat i la seguretat.
Obrim a aquesta hora La finestra d’Antoni Puigverd amb la voluntat de trobar una reflexió serena sobre el tema.
Snowden

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *