foto 5Obrim el temps de tertúlia ja sabeu que de tant en tant ens agrada fixar la nostra mirada en algun col.lectiu concret per conèixe’l a fons. Per tercera vegada a Maneres de viure compartim el temps dels tertulians ocasionals amb nois i noies vinculats a la Fundació Catalana Síndrome de Down. Per tant és a més a més una tertúlia emocional perquè amb aquests nois i noies i amb la undació ja ens uneix un vincle més enllà que de tant en tant es converteixin en tertulians de ràdio. Gràcies a les seves intervencions hem descobert com viuen, com pensen, com encaren el seu futur i com han de suportar la llosa de la societat que sovint s’encaparra a posar etiquetes.
Aquesta vegada, però hem volgut convidar-los a nois i noies i també els pares. I la visió d’uns i altres ens donaran un ampli aspecte sobre qüestions com l’educació, la vida independent, la vida de parella, etc.. que ens servirà per trencar tabús i desestigmatitzar un col·lectiu, que en molts casos treballa i porta una vida més comuna que el què molta gent pensa. Ens acompanyen l’Eloi Colell i la seva mare, la Dolors Vidal. També és amb nosaltres la Clara i l’Andy. I completen la tertúlia la Carme i l’Antònia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *