SONY DSCNascut a Tarragona l’any 1961, Bargalló és llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció de TIC per la UOC. Va iniciar la seva militància amb Esquerra Republicana al 1991, on va desenvolupar diversos càrrecs. Es va mostrar molt crític amb la reedició del segon tripartit i va deixar la militància al 2009. Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació. Des del 2006 viu i treballa a Alemanya, concretament a Karlsruhe, des d’on posa el seu granet de sorra per a una futura Catalunya independent.

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Visions de Catalunya des d’Europa. Manel Bargalló

  1. Us pot interessar la feina feta per un català resident a Suïssa.

  2. Cal que el missatge us arribi. Salutacions cordials

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *