Escoltem la música que fa feliç l’actor Marc Rodríguez, a qui podem veure actualment protagonitzant l’obra Litoral al teatre Romea.
Marc Rodríguez és té àmplia trajectòria de teatre a les seves espatlles: va debutar l’any 1997 a la Sala Beckett amb València, de Paco Zarzoso. Després vindrien muntatges com Titus Andrònic, Una vida al teatre, La dama enamorada, Sallinger, o Obra vista que l’han permès consolidar-se a tota velocitat dins el panorama teatral català.
En televisió, un dels papers que li han donat més popularitat ha estat el de Quim, a la série Porca Misèria. Actualment també el podem veure fent personatges diversos als programes Cracòvia i Polònia de TV3. Vam parlar amb en Marc dels seus gustos musicals, de com li agrada descobrir noves bandes a partir de les recomanacions de les revistes especialitzades, tot i que reconeix els seus germans li van fer descobrir bandes de pop angleses que l’han anat captivant. Comencem per saber quan sol escoltar música.marc_rodriguez

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *