pujante estudiDe salvar la vida d’un pacient a salvar-ne moltes. Així va passar Josep Antoni Pujante del dia a dia del quiròfan a la gestió d’hospitals i a l’alta direcció en el món de la sanitat. Llicenciat en medicina per la UB i doctor en relaciona Internacionals per la UAB. Va ser director de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Secretari General de l’Institut català de la salut. Honoris causa per diverses universitats i Acadèmic de la Real Academia de Medicina. Ha participat en diverses missions diplomàtiques. Actualment és director de l’Oficina de relacions Internacionals i Cooperació del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A més a més ha destacat com a esportista i montanyenc. ha escalat l’Everest , els cims més alts dels cinc continents i les dues zones polars: l’Àrtic i l’Antàrtida.

Share →

One Response to La manera de viure i pensar del doctor Josep Antoni Pujante

  1. […] En aquest link pots escoltar l’entrevista que li varen fer al Dr.Josep A.Pujante al programa de ràdio Maneres de viure de la Xarxa el 09 de Juny de 2013 http://blogs.laxarxa.com/maneresdeviure/2013/06/09/la-manera-de-viure-i-pensar-de-josep-antoni-pujan… […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *