Aquesta és la pregunta que plantegem al CINECLUB a partir de la pel.lícula lícula escollida amb intenció per abordar un tema des de diferents perspectives, les vostres. Un fòrum obert on podeu expressar-vos, opinar i parlar sobre cinema i sobre la vida. Avui mirem CAFÈ DE FLORE, una cinta canadenca de l’any 2011 dirigida per Jean Marc Valleé i protagonitzada per Vanessa Paradisse. L’Antoine és un Dj d’èxit que acaba de separar-se de la seva dona i inicia una nova relació. Pare de dues filles que no acaba de trencar amb la seva exdona. Aquesta història s’entrellaça amb la de Jaqueline qui als anys 60 fruit d’un amor no correspost va tenir un fill amb Sindrome de down. Morts en un accident de trànsit es reencarnen en Antoine i els seus dos amors.Cafe_de_flore-671042652-large

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *