Avui ens preguntem “Què és la superació?”. És un valor? És un concepte vinculat a l’automotivació? De seguida ho vinculem amb els obstacles o les dificultats…superar-los ens fan evolucionar com a persones?
En volem parlar amb una esportista com la Mireia Miró, una dona que ha fet de la superació el seu leif motiv, almenys laboral. Ella és corredora i esquiadora de muntanya modalitat en la que es va iniciar l’any 2005 i va competir per primera vegada a la cronoescalada de Cerler de 2006. El mateix any va esdevenir membre de l’equip estatal i una “atleta d’alt nivell” del Consell Superior d’Esports del govern espanyol . La Mireia és Campiona del món del 2011, i aquesta temporada, entre d’altres fites…Subcampiona d’Europa, Campiona d’Espanya individual a Boí, 2a al Campionat d’Espanya de Cronoescalada, a La Molina, etc.
mireia miro

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *