Escoltem la música que fa feliç l’actor Lluís Marco, a qui podem veure actualment protagonitzant l’obra Litoral al teatre Romea, un text de l’autor libanès Wajdi Mouaward , el mateix autor de l’exitosa Incendis que va dirigir Oriol Broggi i que també es va poder veure al Teatre Romea. Litoral es podrà veure fins aquest diumenge. És la primera part de la trilogia d’aquest autor formada pels textos:Litoral, Incendis i Boscos. L’exili, la mort, el dolor, el més enllà, l’amor, les fantasies infantils i la necessitat de saber qui som són els pilars d’aquest muntatge dirigit i traduït al català per Raimon Molins  que, amb Lluís Marco, també protagonitzen Marc Rodríguez, David Verdaguer, Mireia Trias, Patrícia Mendoza, Pepo Blasco i Xavier Ruano.
Amb una extensa trajectòria teatral, Marco ha esta molt lligat professionalment al Teatre Lliure, treballant en obres com Romeo i Julieta, Soldats de Salamina, Rock’n’roll, Nixon-Frost o Copenhaguen. En tele, és un actor habitual en les produccions de Televisió de Catalunya, o nl’hem pogut veure, per exemple, a les sèries com ara Poblenou i Ventdelplà. També va treballar a les séries Hospital Central i en la seva seqüela, MIR, ambdues emeses per Telecinco a nivell estatal. Així com la superproducció d’Antena 3, Hispania, la leyenda. Ha participat també en les sèries 13 anys i un dia i Poblenou per TV3.
També ha treballat en programes de ràdio i com a actor de doblatge. Hem parlat dels gustos musicals personals d’en Lluís Marco, marcats per la música clàssica i de la de cantautors. Abans però ens ha fet cinc cèntims de la banda sonora de l’obra de teatre que protagonitza: Litoral.lluis marco

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *