irene, carlos i enriqueAquests són alguns dels temes que posem sobre la taula i que són motiu de reflexió dels nostres tertulians ocasionals que avui són: Irene Martínez, mestra i actualment és la cap de comunicació d’una entitat pública. Compromesa, preocupada pel futur dels joves. Amant de la literatura escrita per dones.També ens acompanya Carlos Márquez, assessor financer i dum money, és a dir que es dedica a ensenyar a planificar el diner a llarg termini en funció de les nostres necessitats. Es dedica a donar xerrades en diferents àmbits fent pedagogia sobre la relació de les persones amb els diners on explica termes com educació financera o intel.ligencia financera. Completa la tertúlia en Enrique Richard, enginyer tècnic i voluntari a la Fundació ARRELS, una entitat que treballa per reinserir persones que han fet del carrer la seva llar. L’Enrique va arribar a Arrels quan es va jubilar amb ganes d’aportar una part del seu temps lliure per ajudar els altres. Al carrer ha après moltes coses que ara explica al llibre “Con cartones por la calle“.

Share →

One Response to Tertulians ocasionals: Enriques Richard, Irene Martínez i Carlos Márquez

  1. […] este breve post os dejamos el enlace ( http://blogs.laxarxa.com/maneresdeviure/2013/06/02/tertulians-ocasionals-sous-per-sota-el-salari-min…&nbsp😉 de nuestra última intervención en Rádio, en La Xarxa, concretamente en la sección […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *