torralba 1 estudiLa vida ens posa a prova constantment. Cal superar obstacles imprevistos, adaptar-nos a noves situacions, prendre decisions, valorar, escollir, destriar el que ens convé i el que no, i fer-ho tenint en compte les conseqüències que les nostres decisions poden tenir en la nostra vida i en la de la gent que ens envolta.
No hi ha manuals, no hi ha receptes que ens permetin destriar el bé del mal i menys en una època en què la crisi econòmica ho ha capgirat tot i ha deixat al descobert una societat desorientada que veu com moltes de les estructures sobre les quels se sustenten son més febles del que podriem pensar.
La vida ens regala les seves lliçons diu Francesc Torralba. Cal aprendre-les, integrar-les i créixer a partir de l’experiència, d’allò viscut i tot allò que encara ens queda per viure. Avui aquest filòsof i teòleg és el protagonista de Maneres de viure i pensar.
Doctor en Filosofia i en Teologia. És professor de la Universitat ramon Llull on ensenya Història de la filosofia contemporània i Antropologia filosòfica. A més a més imparteix curosos i seminaris en altres universitats d’Espanya i Sudamèrica. Forma part de diversos comitè d’ètica. Des del mes de maig de 2011 és President del Consel Assessor per a la diversitat religiosa de la Generalitat de Catalunya i consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu. És autor de nombros llibres amb una clara intenció divulgativa sobre la filosofia i els valors. Avui ens presenta “Destriar el bé del mal. L’art de trobar criteris ètics en la vida diària” que edita Pagès Editors.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *