cuixart 1Una setmana més obrim l’ADN, per submergir-nos en el món de personatges rellevants a través de la veu propera i curiosa dels seus fills. Avui Glòria Trullàs conversa amb JOAN CUIXART que ens retrata el seu pare, el pintor MODEST CUIXART, un dels artistes catalans més destacats del panorama artístic del segle XX. Va ser un dels màxims exponents de la pintura de la postguerra espanyola.
Pintor d’una raça única, va néixer a Barcelona al 1925 en el sí d’una família tradicional i benestant. Dos fets però van marcar el seu pas de l’infantesa a l’adolescència. Quan ell té 11 anys, arrenca la Guerra Civil espanyola, i amb 15, el seu pare, metge de professió, mor de tuberculosi.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *