francesc torresDimecres s’inaugurava a Venècia la 55ena edició de la Biennal d’Art de Venècia i que un any més, ha compta amb participació catalana. Ho fa amb el projecte “25%: Catalonia at Venice”, una obra de nova producció de l’artista visual Frnacesc Torres i la cineasta Mercedes Álvarez, comissariat per Jordi Balló i organitzada per l’Institut Ramon Llull. “25%” mostra vuit històries de vuit persones que no tenen feina, però que no per això han de ser arraconats per la societat.
“25%” és una producció del fotògraf Francesc Torres i de la cineasta Mercedes Álvarez i organitzada per l’Institut Ramon Llull. El nom del projecte respon a la taxa d’atur d’Espanya, però també vol ser una crida perquè no s’oblidi que darrere de les xifres hi ha persones i històries.
25% es podrà veure a Venècia fins el 24 de novembre.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *