cristina badosaÉs moment d’obrir una nova finestra del Visions de Catalunya des d’Europa. Catalans que des de la distància geogràfica analitzen el procés sobiranista català i ens fan partíceps de les diferents sensibilitats europees en relació a la independència de Catalunya.
Avui ho fem amb Cristina Badosa. Malgrat que ella viu entre Begur i Barcelona, està vinculada a la Universitat de Perpinyà des de fa 14 anys, on és catedràtica de literatura catalana. Badosa també destaca per ser una gran estudiosa de la vida i obra de Josep Pla, del qual en va publicar una extensa biografia. També de la literatura nord-catalana i de la literatura catalana contemporània. És traductora i ha publicat nombrosos articles sobre aquestes matèries. També és membre de la comissió científica del Projecte de Recerca en Arts Escèniques Catalanes, pilotat per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *