anna-moliner

Escoltem la música que fa feliç l’actriu Anna Moliner, una de les protagonistes de l’obra teatral Barcelona que es pot veure aquests dies a la Sala Gran del TNC interpretant el personatge de la Victòria, aquesta noia que té un talent innat per la música, com també és el cas de la mateixa Anna Moliner, una actriu amb molts registres i una de les veus més prometedores del musical català per no dir ja confirmades ja des de l moment en que va interpretar el paper de la Caputxeta Vermella al musical Boscos endins de Dagoll Dagom l’any 2008, una obra que reunia els personatges més populars dels contes. Amb aquesta companyia també ha treballat a Mar i Cel i a Aloma. Posteriorment va entrar a formar part de la companyia estable T6 del Teatre Nacional de Catalunya, on ha estrenat diverses obres d’autors contemporanis com ara Pere Riera, Jordi Casanovas, Josep Maria Miró, Marc Angelet, Cristina Clemente i Marta Buchaca, entre d’altres. Els més petits la la relacioneu de seguida amb el Club Super3 on fa el personatge de la Tru, una alegre porqueta que tot ho veu “amazing” i “wonderful”. Al mateix canal també la recordareu per ser la Janis a la sèrie ‘La sagrada família’.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *