Ens referim a la Fundació Autònoma Solidària que vol assolir aquest objectiu que comentaves mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball. Tot plegat per garantir la igualtat d’oportunitats.
Qui ho fa possible és un grup de voluntaris, actualment 250, organitzats en diversos programes que treballen en equip de manera compartida i a la vegada de manera autònoma per respectar les característiques i necessitats de cada programa i garantir els objectius establerts.
Ens acompanyen la Sara Martínez, responsable de voluntariat de la Fundació Autònoma Solidària i l’Estel Peix, responsable de l’àrea de Cooperació d’aquesta Fundació.
fundació autònonam estudi

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *