carme i pere estudiDurant tres dies conscutius el 16,17 i 18 de març de l’any 1939, la ciutat de Barcelona va viure els pitjors bombardeigs per part de les tropes aliades. Ordenats directament per Mussolini, van van arrasar la ciutat, el soroll eixordador va atemorir la població i van matar gairebé un miler de persones. Entre les parets d’una casa la vida trasncorre, però ningú es manté aliè al què passa portes enllà. Barcelona és una ciutat assetjada i en aquesta ciutat hi ha qui lluita, qui resisteix i qui es rendeix a una guerra que ho ha esberlat tot. BARCELONA és el títol d’una obra de teatre escrita i dirigida per Pere Riera, es va estrenar fa unes setmanes al Teatre Nacional de Catalunya i avui hem portat un bocí d’aquest muntatge amb els seus protagonistes inclosos al Maneres de viure. Descobrim més detalls d’aquesta obra de teatre amb el seu director, en Pere Riera i amb alguns dels seus actors protagonistes, la Míriam Iscla, l’Emma Vilarassau i l’Anna Moliner.


 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *