Ara és moment d’obrir una nova finestra del Visions de Catalunya des d’Europa. Catalans que des de la distància geogràfica analitzen el procés sobiranista català i ens fan partíceps de les diferents sensibilitats europees en relació a la independència de Catalunya.
Avui ho fem amb el valencià Carles Bartual. Ell és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i màster d’Edició. Va ser coordinador del programa de Llengua i Cultura Catalana del Departament de Llengües Romàniques de la Universitat de Chicago. Des de fa 4 anys, està establert a Hongria on treballa donant classes de llengua i literatura catalanes a la universitat ELTE de Budapest.carles bartual

Tagged with →  
Share →

One Response to Visions de Catalunya des d’Europa. Carles Bartual, professor de llengua i literatura catalana a Hongria.

 1. Ferran Muñoz Traver escrigué:

  Bon dia, Carles
  Sóc Ferran Muñoz de Bonrepòs. Amic del Kálmán Faluba.
  Volia fer-te una consulta, però no tinc el teu e-mail.
  Gràcies.

  Ferranmt1@gmail.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *