aldarulls-SueciaLa crisi econòmica ha desplaçat molts altres temes de l’agenda informativa. No es parla de terrorisme, no es parla de maltractaments, no es parla d’immigració… no se’n parla fins que esclata algun conflicte en algun punt del mapa que ens fa adonar de problemes emmudits que continuen latents.
Aquesta setmana hi ha hagut importants aldarulls a la perifèria d’Estocolm, els pitjors que ha viscut la ciutat en dècades, després que la policia matés un immigrant que, segons les autoritats, els amenaçava amb un matxet. A Londres dos homes d’origen nigerià van atacar i assasinar un soldat britànic; assanitat pel qual Londres ha activat l’alerta antiterrorista.
A aquesta hora obrim La finestra d’Antoni Puigverd amb la voluntat de trobar una reflexió serena sobre el tema.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *