felix, merce, miquel angelAquests són els temes que debatran avui els tertulians ocasionals que avui ens acompanyen: Fèlix Eroles, un tastaolletes que ha fet de la curiositat la seva raó de ser estudis de biologia, Enginyeria… acabats Magisteri i Filosofia, un màster de gestió de prohjectes europeus i un postgrau en tecnologia. Ara està involucrat en diversos projectes vinculats a l’esconomia social.
ambé és amb nosaltres una enamorada de Barcelona i de la botànica. També compartim taula amb la Mercè Mestres, presidenta de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelna, el seu petit oasi i el de molts altres voluntaris que treballen perquè aquest espai verd de la ciutat sigui un referent. La Mercè és llicenciada en dret i ha treballat a l’administració. Ja jubilada dedica bona part del seu temps lliure a la lectura i a les plantes. I per últim, un assessor fiscal a qui li agraden les tertúlies literàries, en Miquel Angel López, un home declaradament d’esquerres, militant antifranquista i molt actiu en tertúlies i debats literaris i filosòfics, dues de les seves passions. Una persona molt sensibilitzada en problemàtiques socials i un gran dinamitzador de grups.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *