Isona Passola estudiEl cinema permet explicar com és el teu país al món. No es cansa de repetir-ho en una època en què la indústria del cinema a casa nostra passa per un molt bon moment creatiu que no va acompanyat del finançamment necssari per tirar endavant projectes que mostren que hi ha un gran talent i diversitat. Tant és en la llengua, tan és el que expliquin. L’important és que siguin bones històries que arribin per la vida directa de les emocions al públic. Fa unes setmanes la gent del cinema ha escollit Isona Passola com a presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català. Una dona que fa anys va decidir que no esperaria que la truquéssin per treballar sinó que seria ella que trucaria. I així ho ha fet. Amb la tossuderia i l’entusiasme que demostra ha aconseguit tirar endavant diversos projectes que han situat Catalunya al Mapamundi. Avui Isona Passola és la protagonista de Maneres de viure i pensar.

Tagged with →  
Share →

One Response to Maneres de viure i pensar: Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i fundadora de Massa d’Or Produccions