Avui als espais comuns coneixerem l’ONG Amics del Nepal que té en marxa dos projectes molt interessants.
Amics del Nepal és una ONG molt activa que no para de projectes i iniciatives… tots ells relacionats amb aquest país, perquè d’alguna manera l’associació va néixer a partir d’un grup de persones que havien adoptat nens als orfanats d’aquest país. Tots els recursos que generen les activitats que realitzen van a parar a finançar projectes educatius així com l’arranjament i creació de nous centres que serveixn per al desenvolupament integral dels nens i nenes.
Fa unes setmanes el Màgic Andreu s’embarcava en una aventura que d’aquí a uns minuts sabrem com està anant.
Contactarem amb el Màgic Andreu que és a Katmandú però primer saludem a la Mònica Sans, ells és responsable de voluntaris i també de les Estades Solidaries que organitza Amics del Nepal cada estiu, a més a més ha coordinat el programa del Magic Andreu al Nepal.
nepal estudi 2

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *