miranda pp ulleresAvui Glòria Trullàs parla amb la dissenyadora i bloguera, MIRANDA MAKAROFF que ens retrata els seus pares, la dissenyadora LYDIA DELGADO i el músic i compositor SERGIO MAKAROFF.
Sergio Makaroff va néixer a l’Argentina al 1951. De pare dentista i mare mestressa de casa, de molt jove ja es va sentir atret pel món de la música, la moda i també per les dones. Va triomfar amb el seu germà amb el grup Los Hermanos Makaroff. Al 1978 emigra a Espanya on va continuar en el món de la música en solitari, amb èxit. Després d’uns anys allunyat, al 1996 torna als escenaris. El seu darrer treball, del 2011 es titulava ‘El inventor del rompehielos’. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació. Es va fer especialment popular quan l’humorista Andreu Buenafuente el va fitxar pel programa ‘La cosa nostra’.
Lídia Delgado va néixer a Barcelona i tot i que inicialment es va decantar per la dansa -va ser ballarina del Gran Teatre del Liceu-, de la mà d’Antoni Miró va entrar en contacte amb el disseny de moda, les teles, els colors.. i se’n va enamorar. Al 1987 crea el seu propi taller i al 1992 participa per primera vegada a la Passarel·la Gaudí. Els seus dissenys exclusius, elegants i innovadors, la converteixen en una dissenyadora consagrada.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *