Ara és moment d’obrir una nova finestra del Visions de Catalunya des d’Europa. Mirades de catalans afincats a algun país europeu i que des de la distància són capaces de fer-nos partíceps de les diferents sensibilitats europees en relació a catalunya i el procés sobiranista iniciat a casa nostra.
Avui ho fem amb la periodista Sandra Buxaderas. Ella és llicenciada en Ciències de la Comunicació i va estudiar Ciències Religioses i Teologia a Barcelona i a Roma. Actualment viu a Roma, des d’on treballa per diversos mitjans. Acaba de publicar el llibre ‘Com viure Jesús en família’ de l’editorial Pòrtic, en què Buxaderas conversa amb 15 famílies que expliquen com transmeten els valors cristians als seus fills.sandra buxedas

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *