Els diumenges, al Maneres de Viure, és dia de tertúlia, és dia per dedicar el nostre temps a compartir punts de vista amb altres persones. Veus amb poca representació als mitjans de comunicació, però amb moltes coses interessant a dir. Idees positives, gestos enriquidors amb els qual volem esperonar la nostra ment i les nostres ganes de viure.
En aquest recull de mirades anònimes, un cop al mes, la tertúlia gira a l’entorn d’un col.lectiu concret. Avui compartim el temps de tertúlia amb quatre estudiants del primer curs de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.
És amb nosaltres l’Alberto Dexeus. Té 18 anys com deies cursa primer de Comunicació Audiovisual li agrada molt el cinema i la crítica cinematogràfica i no té clar si dirigir la seva carrera professional cap al món del cinema.
També és amb nosaltres en pep Molina, ell té 20 anys és mallorquí i fa primer i segon de Comunicació audiovisual alhora. No té massa clar com encarar el seu futur en el món de la comunicació, si que sap el que no vol fer.
La Ginebra Alfonso també té 18 anys. Estdia primer i li agrada la fotografia i el cinema. De fet ha viscut el món de la fotografia des de ben petita perquè el seu pare és fotògraf.
I finalment comparteix aquesta estona de tertúlia la Maria Colomer. Ella té 18 anys estudia primer i el que li agrada és el teatre i la ràdio. va escollir Comunicació audiovisual per adquirir coneixements de comunicació i es planteja especialitzar-se en interpretació a l’Institut del Teatre una vegada acabi Comunicació audiovisual.
estudiants comunicació audiovisual

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *