Aquest matí ens hem despertat amb una trista notícia. S’ha apagat una de les veus més conegudes i reconegudes del panorama català. La de Constantino Romero. El presentador, locutor i actor ha mort a Barcelona a l’edat de 65 anys. Nascut a Albacete, Tino -com el coneixien els amics- va iniciar la seva carrera professional al món de la Ràdio. No va ser fins al 1985 que fa el salt a la televisió, un mitjà que li reportarà grans èxits i diversos premis. Va ser presentador de programes històrics de com ‘El tiempo es oro’, ‘La vida es juego’ o ‘La parodia nacional’.
Va destacar també en el camp del doblatge cinematogràfic. Ell era la veu de Clint Eastwood, Roger Moore, del Capitan James T. Kirk de la saga Star Trek o de Darth Vaider a la saga Star Wars. Recordem la seva trajectòria professional amb l’actriu Vicky Peña, amb qui va compartir escenari al musical Sweeney Todd i amb l’actor de doblatge Sergi Zamora amb qui va fer de Simba a El rei León i amic personal seu.
constantino romero

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *