De vei a vei-estudiManeres de viure busca cada diumenge iniciatives que sumen. Avui als espais comuns una iniciativa que fomenta el bon veïnatge. Es tracta de l’ONG “De veí a Veí” que sorgeix dels ciutadans del barri de Sant Antoni de Barcelona, que compta amb el suport de l’Associació de veïns i dels serveis socials del barri que s’ofereixen a atendre els seus usuaris.
Des de gener del 2012  treballen per cobrir les necessitats de persones de Sant Antoni que viuen en situació precària, gràcies a les aportacions dels veïns del barri, la col·laboració de comerços i del Mercat que ofereixen els seus productes a preu de cost, com també aliments frescos, que al Banc d’aliments se’ls fa difícil emmagatzemar. Aquests dies treballen més que mai pel Gran Recapte que tindrà lloc el proper 8 de juny.
Ens acompanyen tres dels seus fundadors, en Rafael Martínez,president de De veí a veí, Màrius Hernàndez, vocal de De veí a veí i Enric Bernaus, vocal de comerç de De veí a veí.


Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *