tendresaAvui ens preguntem “Què és la tendresa?”, un valor sovint associat al què popularment es coneix com a “nyonyeria” però que va més enllà. De fet, si busquem al diccionari la definició del concepte “tendresa”, l’Institut d’Estudis Catalans ens diu que és la condició del qui cedeix fàcilment a les impressions, especialment als sentiments afectuosos, a l’amor. Avui parlem de tendresa amb la poetessa Maria Carme Arnau, autora del poemari “Itinerari de tendresa”, publicat per l’editorial Bromera i guanyador del premi Ciutat de Xàtiva 2009. Aquest no és l’únic poemari que ha publicat i que ha estat premiat: Bri de bols, clissar les hores i Fragments de cel, en són d’altres.
La Maria Carme Arnau treballa de psicopedagoga en un institut públic i com a professora associada de la Universitat de psicologia. En concret al departament de psicologia evolutiva i educativa de la Universitat de València.


Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *