rosa_ribasArrenquem, una setmana més, l’espai Visions de Catalunya des d’Europa, on a través de la veu de catalans que viuen a diversos països europeus, prenem el pols al moment polític i econòmic que estem vivint. Mirades distanciades que ens aporten informació sobre com es percep fora de les nostre fronteres el procés sobiranista.
Avui ho fem amb l’escriptora Rosa Ribas. Ella va néixer al 1963 al Prat de Llobregat, es va llicenciar en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. La seva vida però està íntimament lligada a Alemanya. Va viatjar a Berlín l’any 1991 per aprendre alemany, es va enamorar de la ciutat de Franckfort i, un any més tard, s’hi va quedar a viure. Ha escrit diverses novel·les, entre aquestes la triologia políciaca protagonitzada per la comissària hispano-alemanya Cornelia Weber-Tejedor.
Ara acaba de publicar una obra a quatre mans, amb Sabina Hofman: ‘Don de Lenguas’, on es narra la història d’una jove periodista a qui li toca cobrir per un diari l’assassinat d’una vidua burgesa. Una investigació que la portarà lluny de les tesis oficials.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *