Aquests són alguns dels temes que debatran els tertulians ocasionals que ens acompanyen avui, que són, en Toni Nogales, un home seduit pel viatge i que urant molts anys ha dissenyat viatges per a altres i ha fet de guia principalment per Àfrica i l’Orient Mitjà. I com els bons viatgers s’ha endut amb ell un bocí de cadascun dels països que ha visitat. També és amb nosaltres l’Agustí Comotto, tot un contista capaç d’il.lustrar amb el seu traç les paraules que altres escriuen. És il.lustrador, va néixer a Buenos Aires però ja fa uns quants anys que viu i treballa a Catalunya. La seva passió per la història i l’actualitat el tenen atrapat a la tertulia ocasional.  I completa el temps dels tertulians ocasionals l’Andrés Labella, advocat, registrador de la propietat. Però a ell li agrada definir-se com a etern aprenent, especialment interessat en el creixement personal i en els qüestions relacionades amb la diferencia i la integració social5 maig.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *