gino rubertAvui ens preguntem “Què és la inspiració?”, Sempre és necessària? On buscar-la? Què ens inspira? A nosaltres ens inspiren els comentaris que ens feu arribar en aquesta i d’altres seccions del Maneres de viure. Tant s així que avui volem aprofundir encara més en el matís artístic del què entenem com a inspiració.
Per trobar resposta a la pregunta desconcertant d’avui contactem amb l’artista Gino Rubert. Rubert va estudiar Belles Arts a Nova York, . El 1993, va guanyar el premi de pintura jove de la Sala Parés, i va rebre una beca per estudiar a l’Academia d’España a Roma.
La seva obra s’ha exposat, tant en exposicions individuals com col.lectives, en nombrosos museus i galeries de tot el món. El que l’ha fet popular, però van ser les novel.les d’Stieg Larsson. Les pintures de les portades d’aquests llibres eren seves.
Actualmente imparteix cursos de pintura a Barcelona, a l’escola EINA.


Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *