meritxell.ramirez-olleVisions de catalunya des d’Europa. Visions de catalans que viuen a Europa i que des de la distància són capaces de fer-nos partíceps de les diferents sensibilitats europees en relació a catalunya i el procés sobiranista endagat a casa nostra.
Avui conversem amb una jove catalana que ja fa uns quants anys que viu a Escòcia i coneix la realitat d’aquestes dues nacions, la catalana i l’escocesa. Ella és la Meritxell Ramírez politòloga i doctoranda en Sociologia, professora a la universitat d’Edimburg. Té un Màster de gestió en Ciència i Tecnologia a la Universitat d’Edimburg i una de les seves dedicacions és l’anàlisi de les societats modernes actuals. Ella és presidenta del Centre Català d’Escòcia. En tot cas, aclareix que parla a títol personal i no com representant d’aquesta entitat, que no es defineix políticament.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *