maria solerEl problema va arribar quan la Maria va tenir nens. Amb els dos primers va compaginar com va poder la seva feina de delineant en una empresa i la maternitat. Amb en Martí, el tercer fill, que va néixer en plena crisi, es va començar a plantejar la possibilitat de deixar la feina que havia fet fins aleshores i reinventar-se.
I la reinvenció va arribar en forma de melmelada. Sempre havia fet melmelades, des que era petita i anava a collir fruits al bosc que després acabaven convertits en una massa dolça i viscosa boníssima per untar el pa. I aquella idea innocent va anar prenent forma en el seu cap ; en el camí va conèixer la Georgina regàs, tota una institució en el món de la melmelada a casa nostra i tot plegat va acabar a “Al pot petit hi ha…”
Des de Guialmons un petit poble a la Conca de barberà i sense moure’s de casa ara la Maria fa de mare i artesana de la melmelada. Ha trobat la fòrmula màgica per casar les seves dues passions. I amb passió remena les melmelades a l’hora que amanyega els seus tres fills. Treballa més que mai però és feliç.
Potser per això les seves melmelades són tan bones… ara somia en poder tenir un espai més gran per fer diversificar la marca, un espai d’interncanvi, de dibulgació… que la connecti amb els seus consumidors. És ben cert que al Pot petit hi ha la bona confitura! Més ben trobat impossible.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *