teamingAvui als espais comuns una manera senzilla i barata de contribuir a grans causes. Microdonacions a 1 euro que contribueixen a fer realitat projectes socials molt interessants. Aquesta iniciativa s’anomena Teaming i la va idear en Jil Van Eyle a partir d’una història personal. En Jil va pensar que si en una empresa cada treballador donava 1 euro de la seva nòmina cada més al final s’aconseguia una suma de diners important que no representava un gran esforç econòmic per la persona que dona i en canvi si molts beneficicis pels receptors. A més a més ajuda a fer pinya entre els treballadors perquè d’alguna manera se senten partíceps d’un projecte solidari. En parlem amb el seu fundador, en Jil Van Eyle.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *