Antes que el diablo sepa que has muertoAquesta és la pregunta que plantegem a la secció del Cineclub de la Carmen Gallego, que ens proposa hi reflexionem a partir de la pel.lícula: Antes de que el diablo sepa que hayas muerto. Es tracta d’una cinta americana de l’any 2007 dirigida per Sidney Lumet i protagonitzada per Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke, Albert Finney, Marisa Tomei, entre d’altres.
L’argument gira al votlant de dos germans de classe burgesa es troben en una situació desesperada i necessiten diners sigui com sigui. Andy el germà gran, un executiu ambiciós i enganxat a l’heroïna, planeja atracar una joieria amb la complicitat del seu germà petit que que necesita els diners per pagar la pensió de la seva filla. La joieria que planeja atracar és la dels seus pares. No hi ha d’haver pistoles, ni violencia però finalment els plans no surten com estava previst.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *