logo-john-leblogEl nostres mestre de les paraules John Leblog ens proposa un repte. Atents a l’enigma que planteja, vinculat com sempre a l’actualitat i que us permetrà respondre la pregunta del titular.
Un enigma que ja podeu començar a resoldre a través dels canals habituals de comunicació del programa. El telèfon: 93 – 508 06 00/ maneres de viure@laxarxa.com/ facebook del programa o Twitter. Al final del programa donarem la solució i la persona que l’encerti rebrà un obsequi del programa. El podeu tornar a escoltar a través del facebook o del bloc del programa. La resposta a l’enigma d’avui té 7 lletres i el podeu esbrinar a partir de l’enigma  següent:
Que els alemanys són els que remenen millor les cireres, ja ho teniem clar fa força temps. Que tot el que puja algun dia ha de baixar, doncs també, com el soufflé. Però això de marxar a Munich amb la il.lusió del partidàs i tornar-ne amb un cabàs, ha estat una de les grans decepcions de la setmana. Sort que un aliat polac ens ho va arreglar una mica tapant amb 4 gols unes quantes boques blanques que ja es delíen per la “décima” i que ara fan anar un cop més la “ouija”, invocant l’esperit del pobre Juanito que torna a passar les nits en blanc.
En fi, dos clubs antagònics agermanats en la derrota i expectants per una final que aquest any , pressumptament, hauran de veure desde el sofà.
El que sí que s’ho fa bé és l’equip de bàsquet de Joan Carles Navarro, que ja té un any més el bitllet cap a un altre final four on sembla tenir plaça fixa.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *