L’Alzheimer és una de les malalties més devastadores amb les que convivim actualment. Una malaltia silenciosa que arriba sense avisar i quan el malalt percep els primers símptomes ja és massa tard. No hi ha fàrmacs efectius i la investigació es dirigeix a saber quan i perquè es desenvolupa per poder atacar abans no sigui tard. El doctor Jordi Camí, va acceptar fa uns anys dirigir la Fundació que Pasqual Maragall va posar en marxa per buscar solucions a l’Alzheimer. Era un repte i aquest buc d’experimentació avui és tot un emblema que se suma a tota la recerca que es fa tant a nivell local com internacional contra la malaltia. Avui Jordi Camí, doctor en medicina, catedràtic de farmacologia a la Universitat Pompeu fabra, director del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i director de la Fundació Pasqual Maragall. és el protagonista de Maneres de Viure i Pensar.
jordi camí estudi

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *