La Sònia viu per viatjar, o millor dit per escriure sobre el que ha vist i tocat, i no s’imagina d’una altra manera ni ara ni en el futur. És feliç fent el que fa, compartint les seves experiències a través del seu bloc personal i les col.laboracions a diversos mitjans de comunicació i rebent el reconeixement dels seus seguidors.
Ha passat de pagar bitllets d’autobús, o de tren, nits en pensions de mala mort … a que la convidin a descobrir els millors hotels, spaas i restaurants. ha fet de la descoberta una filosofia de vida. Treballa en un lloc que li permet viatjar, conèixer gent d’altres països, establir relacions més enllà de les nostres fronteres, crear vincles externs per extendre els seus tentacles a altres parts del món encara que sigui sense moure’s de casa… els caps de setmana els dedica íntegra i intensament al seu hobby, el viatge.
Un viatge molt particular en forma d’estada en un horel de luxe, una tarda en un dels millors i recent inaugurats spaas o desgustant un brunch en un restaurant de moda. I entre acte i acte la quasi obsessiva necessitat d’explicar amb tot detall i en primera persona allò que ha tastat.Per això les seves guies, les Sonia Travel Guides són tan emocionals i exclussives perquè estan fetes amb amor, sempre a la recerca d’allò inusual, sorprenent, allò diferent, els tresors amagats a cada racó de món… Que fan que un se senti especial només posar un peu en terra desconeguda.Sonia graupera

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *