paro-desempleo-inmigracionDijous negre. Coneixiem les darreres dades d’atur i han estat devastadores. Més de 6 milions d’aturats a Espanya, el que representa un 27% de la població activa. 900 mil a Catalunya. Comunitat que se situa en el número dos del rànking en persones a l’atur després d’Andalusia. Un 52% d’atur juvenil i un 13,1% de llars on no hi entra cap sou. Tot això després de les polítiques d’austeritat que la població ha anat assumint, amb molt d’esforç, com a necessàries. Sembla però que no han servit de res. L’atur continua sent la principal preocupació d’espanyols i catalans.
Obrim a aquesta hora La Finestra d’Antoni Puigverd amb la voluntat de trobar una altra manera de mirar la realitat.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *