arcadi estudi

Són molts els que reclamen un nou model polític, econòmic i social. Part de la ciutadania no està contenta amb el rumb que ha pres un món més pendent dels alts i baixos de la borsa que del que passa a peu de carrer. I molts s’han organitzat per a intentar transformar aquesta realitat. fa tot just una setmana Arcadi Oliveres i Teresa Forcades anunciaven la seva voluntat d’aglutinar totes aquestes persones que pensen que un món més just és possible en un espai de debat, treball i reflexió que pugui articular una candidatura el més àmplia possible per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. I en una setmana ja són més de 16 mil les persones que s’han adherit al Manifest on expliquen aquest procés constituent.

Avui l’economista i fundador de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres és el protagonista del Maneres de viure i pensar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *