Otros mundos 1

S’anomena Otros Mundos i sorgeix de l’energia, l’interès i l’afició de la seva impulsora, la Isabel del Rio, per la literatura. Ella és periodista, escriptora, va publicar la seva primera novel.la oficial l’any 2010, “La Casa del Torreón”, amb l’editorial La Galera.

Otros Mundos és una editorial però també un laboratori cultural, segons paraules de la mateixa impulsora, ja que no només té l’objectiu de publicar llibres sino també d’impulsar activitats per fomentar la lectura.

En parlem amb la Isabel del Río i amb una de les seves membres més actives, la Sílvia Vallespín, qui al seu blog La estantería de Esme Lovett es defineix com a lectora compulsiva, escriptora en metamorfosi i aprenent bloggera.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *