Setmana convulsa en l’àmbit universitari. Profesores i estudiants han decidit fer un pols als rectors i al govern de la Generalitat per les retallades. Alerten que estan al límits després de més de dos anys de polítiques d’austeritat i diuen que si es continua en aquesta línia perilla seriosament la qualitat educativa i investigadora.
Dimecres un grup d’estudiants i treballadors va impedir que se celebrés el consell de govern de la Universitat de Barcelona que havia d’aprovar el comptes per al 2013, la UAB va fer vaga i a la Politècnica de Catalunya estan en peu de guerra. A aquesta hora, parlem amb la portaveu de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública, la professora associada del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona, Clara Camps.mani educacio

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *