john leblogEn John Leblog ens repta a descobrir un nou repte. Atents a l’enigma que ens planteja, vinculat com sempre a l’actualitat. Pots tornar a escoltar-lo les vegades que creguis necessari. Al final del programa donarem la solució ii la persona que l’encerti rebrà un obsequi del programa. Una pista: té cinc lletres.
Deixem enrera una setmana explosiva. Atontats terroristes que malmeten una festa del esport i que ens fan pensar que ja no podrem ni sortir a còrrer sense sortir corrent. On si cal que correm és a comprar un bon llibre i una rosa per a la persona que estimem. La cultura, que ens fa més humans, ens necessita enguany més que mai per a il·lustrar-nos i demostrar al mon que la més florida festa de la literatura és la que es fa a casa nostra.

Tagged with →  
Share →

One Response to A qui busquen aquesta setmana a Boston i la setmana que ve a Catalunya?