oacsionals 14 abrilAhir parlàvem de la valentia amb Antoni Bulbena, catedràtic de psiquiatria per la UAB i director acadèmic de l’Institut neuropsiquiatria de l’Hospital del mar.
Parlàvem de la valentia i els lideratges. Líder ha de ser valent i que el context polític, econòmic i social creava líders determinats. De lideratges, escarnis i plataformes electorals en parlem avui amb els següents tertulians ocasionals: Ray Torrents, una persona seduïda pel món de la comunicació, un barceloní enamorat de Barcelona. Va ser una de les persones que van fer possible el miracle dels Jocs Olímpics del 92. va participar a les cerimònies d’obertura i cloenda dels Jocs. Llicenciat en empresarials i màster per ESADE. Actualment treballa en el sector de turisme de negocis.
També ens acompanya Joan Miquel Viadé, un navegant de la vida. Ell és filòsof, informàtic, artista plàstic, terapeuta de l’espai… s’ha deixat dur sempre pels impulsos, per la intuïció. Arriscar per viure, ser responsable de les pròpies decisions. Un home valent a qui no li ha fet por llutar pels seus somnis. Ara està implicat en un projecte artístic que l’esperona.
I completa la tertúlia l’Irene Martínez…Que durant més de 20 anys ha treballat en els àmbits dels joves, dones i educació i actualment és la cap de comunicació d’una entitat pública. Compromesa, preocupada pel futur dels joves. Amant de la literatura escrita per dones.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *