foto 1Avui una situació insòlita….parlarem de la ràdio que fan en una altra emissora de ràdio. En concret d’un projecte que neix per donar veu a un col.lectiu format per persones té algun tipus de trastorn mental i i lluitar contra l’estigma que la societat té envers les persones diagnosticades.
Ràdio Nikosia és un projecte pioner per la manera de tractar transtorn mental, deixant de banda la malaltia i fent que les persones tornin a creure amb el amb el seu potencial. Fa 10 anys que sortien per antena els primers “nikosis” oficials i inauguraven així el primer espai radiofònic protagonitzat, editat i locutat per persones diagnosticades per problemes mentals. El projecte no està vinculat a l’àmbit terapeutic però si que es fa us de l’espai radiofònic on la bogeria “s’increpa, es qüestiona, s’expulsa, es defensa, s’hi conviu…tot plegat crea aquesta emissora transversal oberta a persones que pateixen aquestes malalties i que volen comunicar i donar a conèixer el què pensen i el què viuen.
El projecte està coordinat des de l’Associació Socio-Cultural Radio Nikosia.
Ens acompanyen la Dolors Ordàs, Presidenta de l’Associació i en Raul Velasco, periodista, productor i escriptor.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *